Koen Denies

Ik heb de praktijk in Zoersel leren kennen toen ik voetbalde voor KFCE Zoersel. In die periode ben ik voor verschillende voetbalkwetsuren behandeld in het Rehab & Sportscenter. Ook na mijn voetbaljaren kom ik graag bij hen in de praktijk. De zorg en expertise die Koen en zijn team aan de dag leggen is super professioneel en met een enorm engagement. Je bent er geen nummer die op tafel komt. Er wordt steeds oprecht aandacht aan je besteed. Bij elke blessure heb ik het gevoel dat ze niet enkel die specifieke blessure behandelen, maar tijdens de behandeling en revalidatie ook mogelijke onderliggende redenen aanpakken.

Elke revalidatie ging bij mij al snel gepaard met een pakketje oefeningen dat stapsgewijs werd opgebouwd en waarvoor er een ruime oefenzaal voorzien is. Dit voelde steeds aan als een combinatie van revalideren en voorkomen van nieuwe kwetsuren.

En als het even moeilijk werd, kon ik steeds op hen rekenen voor een scheut motivatie en de nodige aanmoediging. Het zijn daar toppers!

ย 

ย 

Koen Denies
Dorp 24 - 2980 Zoersel - 03 321 98 92 - info@rasz.be

Deze site maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren

Cookies zijn kleine bestanden die we tijdelijk in je browser bewaren om de functionaliteit en je beleving op de site te verbeteren.